Alkuvuoden 2018 kuulumisia

nimetönVuoden 2018 ensimmäinen vuosineljännes mennä hurahti kuin itsestään työkiireiden keskellä eikä yhtäkään blogi-päivitystä ole näköjään kerinnyt raapustamaan. Muutetaan kurssin suunta nyt.

Kysynnän kasvaessa lisäsimme tuotantokapasiteettia hankkimalla toisen laserkoneen tammikuussa 2018. Perinteisempien puusepän koneiden ja laitteiden lisäksi käytössämme on nyt kaksi co2-laseria – nimellistehoiltaan 50w ja 100w.

1/2018 saakka olimme operoineet tuolla pienempitehoisella (50w) koneella, jonka työstöala on 30cm*50cm. Uuden 100w koneen työstöala on 60cm*90cm. Suuremman työstöalan lisäksi isompitehoinen kone mahdollistaa paksumpien materiaalien leikkaamisen sekä kustannustehokkaamman logo-merkkaamisen pienemmillekin jako-/mainoslahjatuotteille (vinks vinks vaan isommillekin jakotavaran jakajille 🙂 ).

Investointi kattoi uuden laserkoneen ohella erillisen, siirrettävän tuotantotilayksikön, joka on täysin varusteltu ”laserkeskus”. Vanhat tuotantotilat ovat myös edelleen käytössä ja sieltä käsin ajellaan toistaiseksi pienemmällä laserilla sekä varastoidaan eri materiaaleja.

Olemme pitäneet omaa verkkokauppaa yrityksen toiminnan aloittamisesta saakka 1/2014. Vuosien varrella olemme kasvattaneet hiljalleen liikelahjapuolen toimintaa ja kauttamme saakin jo kattavasti palvelua liikelahjaelämän tarpeisiin. Tuotteistamme uutta aina kysynnän / tarpeen mukaan ja kattavan alihankintaverkostomme kautta pystymme toimittamaan myös omien tuotantoresurssiemme ulottumattomissa olevia tuotteita / kokonaisuuksia.

Eipä muuta tällä kertaa, oikein hyvää kevään odotusta kaikille ja jospa se tuleva kesä toisi tullessaan sen lämmittävän auringonpaisteen Suomeenkin saakka.

Terkuin,

Jani Niemelä
info@laserpojat.fi
0415459453
kauppa.laserpojat.fi

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.