Black Friday on meillä Sinivalkoinen Suomi

Black Friday (Laserpojilla tätä kutsutaan nimellä ”Sinivalkoinen Suomi”) on Yhdysvalloista Eurooppaankin kulkeutunut kiitospäivän jälkeinen perjantai. Viimeisten vuosien aikana ko. perjantaista on muodostunut jonkinlainen verkkokauppojen kilpajuoksu asiakkaista.

Markkinataloudessa kun elämme, niin meidänkin on täällä Laserpojissa syytä hieman avata ovea Black Fridaylle, mutta kuitenkin hillitysti omalla tavallamme. Tämä siksi, että  me katsomme maailmaa sinivalkoisin silmin. Siksipä päätimme lanseerata oman Sinivalkoinen Suomi -päivän ensi perjantaiksi ja jatkaa sitä samantien aina Suomen itsenäisyyspäivään (6.12.) saakka.

Laserpoikien Sinivalkoinen Suomi -kampanja tarkoittaa, että saat verkko-ostoksesi tuotteiden hinnoista 20% alennuksen (minimitilaus 15€) koodilla SUOMI100 ja lisäksi lisäämme jokaiseen verkkotilaukseen yllätyslahjan aina 6.12.2017 saakka. Ei mitään Pläk Viikkejä tahi Bläk Jatkoviikkoja, vaan suoralla suomalaisella selkärangalla simppelisti Sinivalkoinen Suomi -kampanja aina isänmaamme 100 vuotisjuhlapäivään saakka.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset tutustumaan suomalaisen pienyrityksen tuotantoon:

SINIVALKOINEN SUOMI -KAMPANJA

suomi korvakorut laserpojat.fi suomalainen puu

 

 

 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.