Hyvää joulua 2016 ja parempaa Suomen 100v juhlavuotta 2017

suomalainen-lahja-puusta-pullokotelo-laserpojat-fiHyvää joulua vaan, itse kullekin säädylle – Laserpoikien blogiosastolla on ollut melkoisen hiljaista kuluvana vuotena, mutta puhalletaan hiipuvaan blogihiillokseen hieman loimua Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi. Hiljaisuus blogirintamalla on johtunut aikaresurssien hupenemisesta ts. tuotantotyökiireiden kasvamisesta.

Työkiireiden keskellä, syyskuussa, allekirjoittaneen polvesta paukahti nivelsiteet rikki, ei kuitenkaan työmaalla, vaan ihan luonnossa, puolukkametsässä. Vammasta toipuminen on ollut odotettua hankalampaa ja tässä kohtaa työkiireillä lienee aikamoisen voimakas syy-seuraus -vaikutussuhde. Viimeksi tänään poistuin verstaalta kävelykepin kanssa. Onko se sitten ennenaikainen vanhuus vai mikä lie, mutta kovin usein en ole nähnyt nelikymppisiä miehiä liikkumassa kävelykeppiin turvautuen 🙂

Mutta sitten itse asiaan eli maailman parhaan vuodenajan saapumiseen, nimittäin joulun!

Pidän joulusta todella paljon, vaikken talvesta (suomalaisesta) niin perustakaan. Syynä perustamattomuuteen on pääsiassa kylmyys. Ei siis mitään henkilökohtaista.

Laserpoikien perustamisesta saakka mielessäni on pyörinyt etenkin jouluiset jutut, kuten vaikkapa pappani joulukuuseensa ripustamat kuusenkoristeet, jotka olivat niitä vanhanaikaisia tonttuja, eläviä kynttilöitä sekä eri maiden lippuja siimalangassa. Näistä etenkin tontut ovat jääneet syvälle mieleen.

Minulla kun ei ole takataskussa mitään korkeakouludiplomia, niin olen tyytynyt tuotteistamisessa hieman pelkistetympään designiin. Ja tämähän näkyy Laserpoikien tuotteissa, joulukauppa mukaan lukien. Siellä on mm. vanhan ajan poika- ja tyttötonttuja mm. koristeena ja korvakoruna ja huovasta valmistettu punatulkku. Saatavilla on myös puinen lahjakotelo, joka viimeistellään luonnollisesti asiakkaan omalla kaiverruksella.

Punanen

Laserpojat.fi on valmistanut ja toimittanut vuoden 2016 aikana mm. viisinumeroisen määrän puisia keittiötyövälineitä (voiveitsiä ja paistinlastoja), tuhansittain avaimenperiä, (yrityksille suunniteltuja) logo-kuvioita, sydämiä sekä pienempiä määriä useita muita, pääosin kotimaisista puulajeista tehtyjä justkia.

Ensi vuosi onkin sitten Suomen, synnyinmaani, itsenäisyyden 100v. juhlavuosi. Laserpojilta löytyy useita Suomi-aiheisia tuotteita, esim. Suomi-kirjeveitsi, Suomi-avaimenperä, Suomi-lämpömittari, Leijona-avaimenperä ja Leijona-pannunalunen. Luonnollisesti toteutamme tulevanakin vuotena asiakkaiden omia toiveita, ei muuta kuin yhteyttä ottamaan ja laitetaan Suomi-rattaat pyörimään – yhdessä (info@laserpojat.fi). Tulkoon Suomen 100v. juhlavuodesta ansaitsemansa arvoinen – korvaamaton.

Hyvää joulunodotusta, ja ennen kaikkea hyvää joulua vm. 2016 ja vielä parempaa tulevaa vuotta kaikille!

Terkuin,

nelikymppinen, kävelykepin avulla paikoin liikkuva, ikäänkuin olisi joulupukki,

Jani (kuvassa oikealla, vasemmalla seisovan pienen prinsessan, jolla on tuuheampi tukka, takana)

65-emma-ja-isi-2

 

 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.