Korvakoruja – linnut lensivät Laserpojille

Lintuaiheisia korvakoruja – huovasta valmistetut lintukorvakorut lensivät Laserpoikien sivustolle. Lintukorvikset vastaavat kysyntään ja toivottavasti mahdollisimman moni lintupari löytää tiensä ihmisten korville. Korvikset ovat kokoluokkaa ”ihanan söpöt” eli vain n. 1,5cm*3cm.

Talvi tekee hiljalleen tuloaan ja sehän tarkoittaa suomalaisessa elämänrytmissä myös talviruokittavien lintujen saapumista pihoille. Erityisesti suomalaisista lähtökohdista suunnittelimme kolme lintukorvakorua:

  1. Suomi Lintu
  2. Talitintti
  3. Punatulkku

Suomi Lintu on suomalaisuutta korostava, fiktiivinen lintu. Siipien sininen väri kuvastaa Suomen sineä. Koru on ns. Laserpoikien oma Suomi 100 -tuote.

Korvakoruja

Talitintti ja punatulkku puolestaan kuvaavat todellisia lintulajeja, joista kumpainenkin kuuluu suomalaiseen perinnevarpuslintulajistoon. Talitiainen on ehdottomasti yleisin kotitalouksien talviruokkima lintulaji, punatulkku puolestaa viihtyy hieman etäämmällä ihmisasumuksista, mutta saapuu kyllä ruokintapaikoille, etenkin sydäntalvella, jolloin luonnosta saatava ravinto alkaa olemaan kortilla.

korvakoruja

korvakoruja

 

 

 

 

 

 

 

Laserpoikien korvakorut valmistetaan Suomessa. Koruosat eivät sisällä nikkeliä. Lintukorvisten lisäksi valmistamme mm. perhosaiheisia korviksia ja huovan ohella käytämme kotimaista puuta korvisten materiaalina.

Korviksia on mahdollista hankkia myös jälleenmyyntiin, ota yhteyttä ja kerro yrityksestäsi/ajatuksestasi: info@laserpojat.fi.

Korvakorujamme voi käyttää hyvin myös yrityslahjoina, liikelahjana sekä esim. pikkujoululahjana. Kysäise tarjousta haluamallasi määrällä: info@laserpojat.fi / 0415459453.

 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.