Kotimainen liikelahja – suomalaista työtä

Kotimainen liikelahja huokuu lämpimiä ja kestäviä arvoja. Liikelahjan kestävä arvopohja rakentuu useasta tekijästä, kuten suomalaisesta työstä, materiaaleista ja kotimaisten / paikallisten yritysten suosimista hankinnoissa.

Meille täällä Laserpojissa kotimaisuus on luonnostaan olennainen osa toimintaamme – suurin osa tuotteistamme valmistetaan 100% Suomessa, vieläpä kotimaisista materiaaleista. Miltei kaikki tuotannossamme käytettävä puu on kotimaista ja jalostettuna meille sopivaan työstömuotoon paikallisessa, suomalaisessa puutavaraliikkeessä.

Suomi 100 liikelahjat on liikelahjan antajalle loistava tilaisuus korostaa kestävää arvopohjaa ja suomalaisuutta toiminnassaan. Suomalaisesta puusta jalostetut liikelahjat yrityksen logolla tuovat yrityksille huomattavan paljon enemmän positiivista mielikuvavirtaa asiakkaissaan kuin vastaavat ”kiinalaistuotteet”.

puinen liikelahja vatupassi kotimaista työtä laserpojat.fiPuinen vatupassi on tuote, jonka valmistamme yhteistyössä paikallisen puutavaraliike Tillman Oy:n kanssa. Puinen vatupassi yrityksesi logolla sopii monenlaiseen lahjanjakotarpeeseen.

 

Suomi-kirjeveitsi / Suomi-voiveitsi korostaa suomalaisuutta positiivisella tavalla, sillä se valmistetaan kotimaisesta puusta ja kädensija on leikattu Suomen muotoon.

kirjeveitsi suomalainen puutuote liikelahja suomi laserpojat.fi

Perinteikkäät puutuotteet, kuten voiveitset ja kirjanmerkit luovat yritykselle mahdollisuuden lisänäkyvyyteen varsin pienillä yksikkökustannuksilla.

Kun hankit liikelahjat / mainoslahjat / jakolahjat Laserpojilta, voit olla varma, että tuotteet ovat oikeasti suomalaisia. Tuotteet SUUNNITELLAAN ja VALMISTETAAN kokonaan Suomessa.

Otappa rohkiasti yhteyttä ja kerro minkälaisella liikelahjalla olisit halukas kasvattamaan yrityksesi arvoa, niin aletaan suunnittelemaan:

info@laserpojat.fi / 0415459453

Terkuin,

Jani Niemelä

puinen_liikelahja_laserpojat.fi

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.