Kotimaisia jakolahjoja vaalityöhön suoraan valmistajalta!

Meiltä saa nyt kotimaisia jakolahjoja vaalityöhön. Valmistamme kaikki tuotteet itse Suomessa. Käytämme näihin tuotteisiin ainoastaan suomalaista puuta! Ja hinnat on poljettu niin alas että hirvittää.

Eduskuntavaalit 2015 järjestetään kuluvan vuoden huhtikuun 19. päivänä. Ennakkoäänestys alkaa kotimaassa 8-14.4. ja ulkomailla 8-11.4.

Laserpojat.fi on suunnitellut muutamia vaalityöhön sopivia jakolahjoja. Niitä pääsee tarkastelemaan verkkokaupassamme Eduskuntavaalit 2015 -kategoriasta. Osaan tuotteista liittyy määräalennuksia ja ne ovat näkyvillä tuotetiedoissa. Ostoskori laskee alennukset automaattisesti ehtojen täyttyessä. Halutessasi voit siis tilata kaupastamme suoraan haluamasi määrän jakolahjoja. Helppoa kuin mikä!

Hyväksymme puolueet ja niiden vaalityöhön läheisesti liittyvät organisaatiot myös laskutusasiakkaiksi. Tällaisessa tapauksessa meihin kannattaa ottaa ensiksi yhteyttä sähköpostitse (info@laserpojat.fi) tai yhteyslomakkeen kautta. Mikäli et löydä meiltä haluamaasi vaalihärpäkettä, niin ota rohkeasti yhteyttä ja koitetaan yhdessä tuumailla miten se voitaisiin toteuttaa järkevästi. Kiitos!

Vaalien 2015 jakolahjojen osalta toimitusajat saattavat poiketa verkkokauppamme yleisistä toimitusajoista.

Eduskuntavaalien ehdokashakemukset on oltava paketoituna viimeistään 10. maaliskuuta ja 19. päivä ehdokasasettelu vahvistetaan. Vaalitulos on määrä vahvistaa 22.4.2015. Tuolloin tiedetään, ketkä ovat ne 200 kansalaistamme, joista tulee maamme kansanedustajia.

Kun Sinä haluat erottua vaalikentällä massasta, ykkösvalintasi on kotimaisesta puusta kotimaassa valmistetut puiset jakolahjat!

Vaalityöterkuin,

Jani / Laserpalvelu-JN

Kotimaisia jakolahjoja vaalityöhön suoraan valmistajalta:

jakolahjoja vaalityöhön

 

 

 

 

 

puolue logo malleja laserpojat.fi

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.