Laserpojat.fi ja Kyläkauppa Satumaa goes souvenir

puinen avaimenperä kyläkauppa satumaa laserpojat.fi 1
Kyläkauppa Satumaan Janne ja Laserpoikien puiset avaimenperät

Laserpojat.fi ja Kyläkauppa Satumaa aloittivat yhteistyön kun Laserpoikien Jani Niemelä kävi viemässä ensimmäisen erän tuotteita Kyläkauppaa pitävälle Janne Kukkohoville.

Satumaasta löytyy nyt mm. Laserpoikien valmistamia puisia avaimenperiä sekä voiveitsiä. Yhteistyötä syvennetään lisää vielä kuluvan kesän aikana.

Isommassa mittakaavassa yhteistyöllä näytetään esimerkkiä, miten kaksi pientä ja paikallista toimijaa yhdessä kasvattavat tunnettavuuttaan ja pyrkivät samalla lisäämään kiinnostavuuttaan. Oletuksena on, että yksi plus yksi on tässä tapauksessa enemmän kuin kaksi. Aika näyttää.

Kyläkauppa Satumaa sijaitsee Muhoksen kunnan Kylmälänkylässä, vain parinkymmenen kilometrin päässä Rokuan matkailualueesta. Satumaa on täyden palvelun kyläkauppa, josta saa myös polttoainetta ja yleensä kerran pari kertaa viikossa tuoretta, kauppiaan itsensä paistamaa pizzaa (joka on muuten hyvää!).

Laserpojat.fi on muhoslainen pienyritys. Laserpojilla on oma verkkokauppa, jossa myytäviä tuotteita voi myös teettää personoidusti. Tsekkaa kauppa TÄÄLTÄ.

Terkuin,

Jani / Laserpalvelu-JN

 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.