Laserpojat.fi – suomalaista yrittämistä

valmistettu suomessa puutuote laserpojat.fi
Laserpojat.fi jalostaa monipuolisesti kotimaisesta puusta

Laserpojat.fi käyttää tuotannossaan todella paljon kotimaisia raaka-aineita. Omien puutuotteiden osalta käytämme yksinomaan kotimaista puuta, pääasiassa koivua, mäntyä, haapaa ja leppää. Huopa ja muovi ovat ulkolaista alkuperää, muovin otamme kuitenkin kotimaiselta maahantuojalta. Huovan hankimme suoraan itse.

Puuraaka-ainetta hankimme niin paikallisilta metsänomistajilta kuin puutukkuliikkeiltä.

Työstämme puuta pääasiassa viiluna ja vanerina. Viilua valmistamme itse esim. tuppeen sahatusta puusta ja vaneria valmistamme viilusta omatekoisilla työvälineillä.

Laserpoikia operoi pienyritys Laserpalvelu-JN. Vuoden 2014 alkupuolella perustettu yritys on ns. autotallifirma, tarvittavat materiaalityöstöt ja tuotanto tapahtuu kirjaimellisesti autotallissa ja toimistotilat sijaitsevat allekirjoittaneen omassa kodissa Muhoksella.

Laserpojilla ei ole varsinaisesti suoraa ulosmyyntiä, mutta asiakkaat voivat kyllä ja ovatkin noutaneet puhelin-/verkkokauppatilauksiaan toimipisteestämme. Tällöin luonnollisesti välttyy kokonaan toimituskuluilta, jotka harmi kyllä on Suomessa hinnoiteltu aika korkeiksi.

Tarjoamme suoran myynnin ohella suunnitteluapua asiakkaiden omien ideoiden toteuttamiseksi. Näitä on valmistettu ihan yksittäiskappaleitakin ja lähes omakustannehintaan.

Varmin ja helpoin tapa saada meihin yhteys on sähköpostitse: info@laserpojat.fi

Puhelimeen emme ehdi vastaamaan aina, tällaisessa tapauksessa suosittelenkin laittamaan tekstarin tai sähköpostia, jossa kerrot lyhyesti asiastasi. Soittelemme sitten takaisin kun ehdimme.

Laserpoikien koko toiminta on Suomessa, 100 prosenttisesti.

Puuterkuin,

Jani / Laserpalvelu-JN
p. 0415459453
info@laserpojat.fi

puinen voiveitsi wanha laserpojat.fi

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.