Perhosbaari antaa perhosille ravintoa ja auttaa selviämään talven yli

perhosbaari laserpojat.fiPerhosbaari on perhosille ja muille hyönteisille suunnattu ruokaravintola. Baari tarjoaa perhosille ravintoa ja auttaa niitä selviytymään talven yli.

Ihmisen muokkaama ympäristö vaikuttaa luontoon ja sen tasapainoon monella tavalla. Iso osa vaikutuksista on negatiivista. Näin on käynyt myös perhosten osalta, sillä niiden elinympäristöjen väheneminen on suurin yksittäinen syy lajien katoamiseen ja perhosmäärien vähenemiseen.

Perhoset viihtyvät parhaiten niityillä ja kedoilla, mutta nykypäivänä niiden määrä on vähentynyt radikaalisti jopa maaseudulla. Samalla myös perhoset ovat joutuneet kärsimään. Perhosbaarin avulla osoitat välittäväsi luonnosta.

Perhosten ruokaravintolan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Sinun tulee vain valmistaa ravintoseos, kostuttaa tavallinen pesusieni (tai sen palasia) seoksessa ja baari on valmis ripustettavaksi puunoksalle. Baarin voi asetella myös tasaiselle alustalle, vaikkapa parvekkeelle.

Ravintoliuoksen valmistusohjeet (kursivoitu osio on lainattu täältä):

1/2 litraa punaviiniä

1/2 kg fariinisokeria

Sekoitetaan hyvin.

Punaviinipohjainen houkutusliemi on heti valmista käytettäväksi ja sitä voi maun mukaan terästää esimerkiksi hunajalla tai hyvin soseutetulla banaanilla.

Mikäli houkutuslientä jää paljon yli, voi perhosbaarimestari asiakkaita odotellessaan siemaista puutarhatontun kanssa pienet perhoskännit.

Laserpoikien perhosbaari valmistetaan suomalaisesta, lämpökäsitellystä haavasta, 100% Suomessa. Perhosbaarin voi tilata suoraan verkkokaupastamme. Voit myös kysellä tarjousta, mikäli haluat kustomoidun perhosbaarin (puuosiin voidaan esim. kaivertaa tekstiä). Ota yhteyttä: info@laserpojat.fi.

Kun haluat osoittaa luonnolle välittäväsi siitä, perhosbaari voi olla sinun juttusi. Baari on myös näppärä ja omaperäinen puinen lahja.

Perhosterveisin,

Jani / Laserpalvelu-JN

perhosbaari puinen lahja laserpojat.fi

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.