Postilaatikon nimikilpi helpottaa postimiehen työtä

Valmistamme nyt myös postilaatikkojen nimikilpiä. Kilpien tilaaminen verkkokaupassamme on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi Postilaatikon nimikilpi -valikkoon.

Postilaatikon nimikilpiä on saatavilla muovisena kahdenvärisenä: valkoisella pohjalla, johon tulee musta kaiverrusteksti sekä mustalla pohjalla, johon tulee valkoinen kaiverrusteksti. Muovi on säänkestävää, 1,6mm vahvaa 2-kerrosmuovia.

Osa kilvistä asennetaan suoraan postilaatikossa olevaan kiinnitysuraan, osa taas kiinnitetään tarralla. Mikäli et ole varma postilaatikkokilpesi asennustavasta, ota yhteyttä ja kysy meiltä tai voit myös valita kilpeesi tarrakiinnityksen varalta lisäoptiona.

Halutessasi voit tilata nimikilpesi myös puisena. Tarjoamme vakiona omaa ovaalinmuotoista kilpeä, jossa on valmiina asennusreiät ruuvikiinnitystä varten.

Asianmukaisesti merkitty postilaatikko helpottaa postinjakajan työtä. Samalla saat postisi varmemmin oikeaan osoitteeseen ja onhan se asianmukaisella kaiverruskilvellä merkitty laatikko myös paremman näköinen kuin laatikko ilman kilpeä.

Laserpojat.fi:n nimikilvet valmistaa Laserpalvelu-JN.

Postilaatikon nimikilpi – esimerkkejä:

1) Musta ja valkoinen muovikilpi 176*26mm Orthex

postilaatikon nimikilpi

2) Puinen kilpi

ovikyltti haapa

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.