Puinen ikikortti saa vastaanottajan hyvälle tuulelle

Kaverin kanssa istuttiin iltaa viime syksynä ja tuli puheeksi, miten paljon joulukorttien lähettäminen on vähentynyt. Itse muistelin, että edellisjoulu (2012) taisi olla ensimmäinen kerta kun postimies ei tuonut yhtäkään korttia. Myönnettäköön, etten kyllä lähettänyt itsekään vaikka jouluihminen olenkin…

Siinä sitä viisaiden miesten juomalaseja kilistellessä pohdittiin joulukorttien tulevaisuutta ja taidettiin vahingossa ajautua aivomyrskyyn. Ajautuessamme myrskyn keskustaa kohti mieleen juolahti, jos alettaisiinkin tekemään joulukortteja itse. Materiaalin vain pitäisi olla jotain uutta tai ei-niin-suosittua.

Kaveri (vanhana puuseppänä) heitti ilmoille ajatuksen puisesta kortista:

Aivomysrky

– Puinen kortti, no sehän kuulostaa hyvältä, sanoin.

Idea kuulosti niin hyvältä, että sitä olisi päästävä kokeilemaan ja HETI. Hmm, ehkä kuitenkin vasta seuraavana päivänä.

Puinen ikikortti näki päivänvalonsa joulun alla. Joulukorteiksi personoidut kortit saivat hyvän vastaanoton. Kääntöpuolelle kaiverrettu kuva teksteineen toimii pienenä tauluna joulun jälkeenkin ja sen katseleminen tuo mieleen mukavia muistoja.

Olemme erittäin kiitollisia ikikorteista annetusta palautteesta. Puinen ikikortti on lämmin ja persoonallinen tapa muistaa toista ihmistä, etenkin jos hän tykkää puusta!

t. Jani, nuorempi laserpoika

Puinen ikikortti

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.