Puinen viivoitin – suomalaisia perinteitä vaalien

Puinen viivoitin (viivain, viivotin) vuonna 2014, aikakautena jolloin muoviset viivoittimet ovat valtaenemmistönä koululaisten penaaleissa? Onko tässä mitään järkeä? Mielestämme on, ja hyvinkin paljon.

Olihan tuo ajatus puisesta viivoittimesta roikkunut mielessä jo pidempään, mutta sopivaa hetkeä käytännön toteutukselle ei tuntunut löytyvän.

Sitten tuli lähes samaan aikaan useampia kyselyjä puisesta viivoittimesta, yhdistävänä kriteerinä suomalaisuus. Hetki suunniteltiin ja niin aloitettiin valmistamaan puisia viivoittimia.

Nyt näitä Laserpoikien puisia viivoittimia on saatavilla myös yksittäiskappaleina, ja vieläpä omalla kaiverruksella.

Puiset viivoittimet ovat hyviä pienlahjoja esimerkiksi pienille koululaisille. Tällaisia viivoittimia ei vielä jokaisella koululaisella olekaan. Jokerman fontti on mielestämme sopivan lapsellinen ja taiteellinen, jotta se sopii hyvin käytettäväksi pienten koululaisten viivoittimiin:

puinen viivoitin 3

Ja totta kait viivoittimet sopivat hyvin myös liikelahjoiksi. Suomessa suomalaisesta puusta valmistetulla liikelahjalla yrityksesi erottuu todellakin edukseen.

Hanki puinen viivoitin itsellesi tai lahjaksi – Laserpoikien verkkokaupasta.

Ja kun tarvitset apua liikelahjojen tai muiden isompien sarjojen valmistamisessa, ota rohkeasti yhteyttä, kerro toiveesi ja pyydä tarjous: info@laserpojat.fi.

Mittaterveisin,

Jani / Laserpalvelu-JN

puinen viivoitin 2

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.