Puusta valmistettuja vieraskirjoja hääjuhlaan

Valmistamme monenlaisia puisia vieraskirjoja hääjuhlaan. Luonnollisesti vieraskirjat soveltuvat myös muihin juhliin ja tapahtumiin, vain mielikuvitus on rajoitteena sopivan käyttäkohteen löytymisessä.

Verkkokaupastamme löydät aina aktiivisesti myynnissä olevat mallit, olemme valmistaneet monia muitakin malleja ja aina tarvittaessa pyrimme valmistamaan vieraskirjoja myös asiakkaiden toiveiden mukaan.

Puinen vieraskirja on myös oikein hyvä lahja – yllätä juhlapari omaperäisesti puisella vieraskirjalla!

Vieraskirjoja hääjuhlaan – Puusydämet pullossa -vieraskirja

puisia vieraskirjoja hääjuhlaan
Puusydämet pullossa -vieraskirja

Tämän vieraskirjan löydät täältä.

Puusydämet pullossa -vieraskirja koostuu useasta eri materiaalista. Taustana käytetään maalattua puukuitulevyä, kehyksinä + korkkina esim. kotimaista, lämpökäsiteltyä haapaa, kansiosa on muovia ja vieraskirjaan tulevat sydämet valmistuvat vaikkapa koivusta, männystä ja lämpökäsitellystä haavasta. Ja reunuksia kiertää nätti juuttinaru.

Tämän vieraskirjan idea on, että juhlavieraat saavat kukin oman sydämen, johon kirjoittavat sopivalla kynällä nimensä / lyhyen tervehdyksensä. Tämän jälkeen vieraat pudottavat sydämen pulloon yläosassa olevasta aukosta. Vieraskirjan keskelle on liimattu valmiiksi hieman suurempi sydän, johon on kaiverrettu juhlaparin nimet ja päivämäärä. Korkkiosa on luonnollisesti irtonainen, joten sen saa helposti avattua ja suljettua.

Juhlan jälkeen vieraskirjan voi ripustaa seinälle tai asettaa tasaiselle alustalle lisäoptiona saatavan jalustan avulla. Näin puinen lahja somistaa kotiasi ja tuo mieleen mukavia muistoja juhlastasi.

Hyviä juhlia toivottaen,

Jani / Laserpalvelu-JN

Laserpojat.fi valmistaa monenlaisia puisia vieraskirjoja hääjuhlaan

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.