Vinkkejä hääjuhlaan – erotu joukosta vaikka puisella kutsukortilla

Meiltä on kyselty erilaisia vinkkejä hääjuhlaan ja parhaamme mukaan olemme niitä toteuttaneet. Nyt kesä kurkistelee jo aittarakennuksen takaa – sehän tarkoittaakin varsinaisen hääjuhlakauden alkamista.

Puinen palapelivieraskirja on persoonallinen vieraskirja. Kaikessa yksinkertaisuudessaan palapelivieraskirja koostuu tarvittavasta määrästä palapelin paloja, joihin juhlavieraat kirjoittavat esimerkiksi onnentoivotuksensa ja nimensä. Vieraskirjaan kuuluvat palat voi myöhemmin liimata johonkin isompaan taustalevyyn, jolloin saadaan vieraskirjataulu, jonka voi vaikka ripustaa seinälle. Toki vieraskirjan palat voi liimata jo valmiiksi levyyn kiinni ja asettaa levyn sopivaan paikkaa juhla-aluetta.

Valmistamme itse suomalaisesta koivusta vaneria, josta valmistetut puiset kutsukortit ovat varmasti omaperäinen ja erottuva tapa kutsua vieraita juhlaasi. Samalla tavalla vanerikortti käy myös kiitoskortiksi jne. Kortin sisältö voidaan suunnitella täysin tarpeen mukaan.

Ne, jotka tykkäävät puusta materiaalina, saattavat olla kiinnostuneita myös puisesta sormusrasiasta, joka valmistetaan suomalaisesta puusta. Sormusrasiaa on saatavana puuvalmiina, valkoisena ja mustana. Rasian sisäpohjaa koristaa punainen, sydämen muotoinen huopakuvio. Rasian kanteen voit kaiverruttaa esim. tulevan hääparin etunimet.

Valmistamme myös monenlaisia ja -kokoisia sydämiä. Sydämiä saa puuvalmiina, jolloin ne voi viimeistellä itse haluamallaan tavalla, valmiiksi kaiverrettuna tai sitten mieluisan väriseksi maalattuna. Kaikki käy. Tilauksesta valmistamme myös paljon suurempia sydämiä kuin mitä verkkokaupastamme on suoraan saatavilla. Sydämistä saa valmistettua kätevästi esim. istumapaikanosoittajia hääjuhlassa.

Mikäli verkkokaupastamme ei löydy suoria vastauksia toiveisiisi, niin ota vain yhteyttä (info@laserpojat.fi), kerro ideoistasi/toiveistasi ja me täällä Laserpoikien päässä autamme parhaamme mukaan. Ideointi ja suunnittelu ei maksa mitään.

Hääterkuin,

Jani / Laserpalvelu-JN

puinen palapeli vieraskirja laserpojat.fi 1
Puinen palapelivieraskirja

 

kutsukortti puinen hääkutsu laserpojat.fi
Puinen kutsukortti

 

puinen sydän laserpojat.fi
Puisia sydämiä valmiilla tekstikaiverruksella

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.